Počet záznamov: 1  

Vplyv nástreku krvnej plazmy na vlastnosti mäsových výrobkov

  1. Názov Vplyv nástreku krvnej plazmy na vlastnosti mäsových výrobkov
    Preklad názvuVlijanije opryskivanija plazmoj krovi na svojstva mjasnych produktov,The Effect of blood plasma feedstock on properties of meat products
    Autorské údajeRudolfína Hatalová, Jozef Jajcay, Milan Luciak, Alica Lacková
    Autor Hatalová Rudolfína
    Spoluautori Jajcay Jozef
    Luciak Milan
    Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentBulletin potravinárskeho výskumu. Roč. 29 (9), č. 3-4 (1990), s. 343-351. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1990. ISSN 0231-9950
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    URLhttp://www.vup.sk/index.php?mainID=2&navID=36&version=1&volume=29&article=225
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE00 01436-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.