Počet záznamov: 1  

Systémy bezpečnosti potravín

  1. Názov Systémy bezpečnosti potravín
    Súbežný názovFood safety systems
    Autorské údajeAlica Lacková
    Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 : [zborník]. S. [1-9]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3326-3
    Poznámky[KEGA 006EU-4/2011]
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potraviny * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * výrobky * kvalita * certifikácia * normy ISO * legislatíva
    AnotáciaSystémy manažérstva potravinovej bezpečnosti. Niektoré normy používané na certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti v potravinárskom reťazci. Systém HACCP ((Hazard analysis and critical control points). Medzinárodné sektorové normy pre bezpečnosť potravín – BRC, IFS. Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy ISO 22000.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE11 01865-042, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF92.6 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.