Počet záznamov: 1  

Neustále zlepšovanie organizácií - proces, nástroje a metódy

  1. Názov Neustále zlepšovanie organizácií - proces, nástroje a metódy
    Autorské údajePaulína Krnáčová a kolektív
    Autor Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Spoluautori Dudeková Alena EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Gondárová Jana EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Jelšíková Martina EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Kováčová Natália EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Štefaňák Peter EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Ďalší autori Lacková Alica (Recenzent) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Brna Radoslav (Recenzent)
    Korporácia Ekonomická univerzita v Bratislave . Obchodná fakulta
    Vydavateľské údajeBratislava : Vydavateľstvo EKONÓM , 2011. - 170 s. [10,066 AH]
    Vydanie1. vyd.
    ISBN978-80-225-3347-8
    PoznámkyMožnosti uplatňovania nástrojov a metód neustáleho zlepšovania podnikateľských subjektov v kontexte zvyšovania ich konkurencieschopnosti. - Projekt mladých vedeckých pracovníkov IGM 2316070/10
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 65.016 - Vývoj podniku v čase
    Heslá organizácie * podnik * vývoj * zlepšovateľstvo * metódy * riadenie kvality * inovácia * rozvoj podniku
    Kategória EPCOdborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.2, z toho voľných 0, prezenčne 2
    Odkazy (3) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    (2) - KNIHY
    Signatúra855679, 855680
    Archív EPCE11 01910-001, kópia titul. strany

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    855679SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    855680SEKVšeobecná študovňalen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.