Počet záznamov: 1  

Aplikácia systému HACCP v zariadeniach spoločného stravovania

  1. Názov Aplikácia systému HACCP v zariadeniach spoločného stravovania : diplomová práca
    Autorské údajeJana Dobrotková, školiteľ: Alica Lacková
    Autor Dobrotková Jana
    Ďalší autori Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2011. - 66 s.
    Druh dokumentupráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra857103

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce5 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.