Počet záznamov: 1  

BOZP v ubytovacích a stravovacích službách

  1. Názov BOZP v ubytovacích a stravovacích službách
    Autorské údajeLaurencia Jančurová
    Autor Jančurová Laurencia
    Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 5-6 (2012), s. 48-51. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 331.4 - Pracovné prostredie. Bezpečnosť práce. Hygiena práce. Vplyvy na prácu
    Heslá bezpečnosť práce * úrazy pracovné * pracovisko * prostredie pracovné * hotelierstvo * reštaurácie * služby * zamestnanci * zamestnávatelia * previerky
    AnotáciaZamestnanci hotelových, reštauračných a stravovacích služieb (Horeca) konfrontovaní s vysokým pracovným nasadením, fyzicky náročnou prácou pod časovým tlakom a nepretržitým kontaktom so zákazníkom. Prioritné témy v oblasti reštauračných a hotelových služieb vo vzťahu zamestnanec - zamestnávateľ. Nelegálne zamestnávanie. Previerky BOZP a ich výsledky. Najčastejšie riziká v odvetví Horeca a ako ich znížiť.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2012: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.