Počet záznamov: 1  

Racionalizačné aspekty v spracovaní a spotrebe cereálnych výrobkov

  1. Názov Racionalizačné aspekty v spracovaní a spotrebe cereálnych výrobkov : kandidátska dizertačná práca
    Autorské údajeRudolf Schaller
    Autor Schaller Rudolf
    Korporácia Vysoká škola ekonomická v Bratislave
    Vydavateľské údajeBratislava, 1975. - 226 s.
    PoznámkyŠkoliteľ nie je uvedený
    Druh dokumentupráce dizertačné kandidátske (CsC.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá úroveň životná * výrobky * potravinárstvo
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.1, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Signatúra869367

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    869367SEKSklad knižničného fondulen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.