Počet záznamov: 1  

Substancje dodatkowe w żywności

  1. Názov Substancje dodatkowe w żywności . 3.5
    Autorské údajeMałgorzata Kosiorowska
    Autor Kosiorowska Małgorzata EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentMniej odpadów? - Tak!, Moduł III - Zrównoważona konsumpcja i zdrowy styl życia. S. 96-99. - Wrocław : Stowarzyszenie Ekologiczne"EKO-UNIA", 2009. ISBN 978-83-925260-3-2
    Druh dokumenturozpis článkov z kníh
    Jazyk dokumentupoľština
    Krajina vydaniaPoľsko
    Kategória EPCOdborné práce v zahraničných recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE09 01972-002, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.