Počet záznamov: 1
Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov v SR
Názov Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov v SR : bakalárska práca Autorské údaje Veronika Pazúriková, školiteľ: Malgorzata A. Jarossová Autor Pazúriková Veronika Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2014. - 66 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 880553
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1.7 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1