Počet záznamov: 1  

Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale

  1. Názov Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale
    Súbežný názovGastronómia, jedna z dominantných zložiek národnej kultúry
    Autorské údajeŠtefan Povchanič
    Autor Povchanič Štefan EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ
    Zdrojový dokumentIanua ad linguas hominesque reserata V : actes des publications scientifiques internationales. S. 142-146. - Noailles : Association Amitié Franco-Slovaque, 2014 / Lemay Jamborová Diana ; Benčič Stanislav. ISBN 978-2-9536153-4-0
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentufrancúzština
    Krajina vydaniaFrancúzsko
    Systematika 316.7 - Civilizácia. Spôsob života. Sociálna komunikácia. Ideológia
    Heslá komunikácia interkultúrna * gastronómia * kultúra * Francúzsko * Slovensko
    AnotáciaMiesto gastronómie v živote Francúzov. Rozdiely v stravovaní Francúzov a Slovákov. Dodržiavanie rozdielov v stravovacích zvyklostiach aj v rámci interkultúrnej komunikácie.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 00527-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.