Počet záznamov: 1
Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity?
Názov Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity? Preklad názvu Dvojaká kvalita jedla: negatívna sociálna externalita alebo príležitosť na konkurencieschopnosť? Autorské údaje Roberta Sisto, Giustina Pellegrini, Piermichele La Sala Autor Sisto Roberta Spoluautori Pellegrini Giustina La Sala Piermichele Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 65, no. 7 (2019), s. 307–313. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2019. ISSN 0139-570X Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Česká republika Heslá potravinárstvo * Európska únia * práva spotrebiteľské * konkurencieschopnosť * informácie asymetrické Anotácia Nové poznatky k téme dvojakej kvality potravín v západnej a strednej či východnej Európe. Asymetrické informácie a prístupy na trhy jednotlivých krajín. Európska legislatíva k tejto téme. Teoretická analýza načrtá aj pozitívne dôsledky v podobe príležitostí pre potravinárske firmy. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2019: 7-12
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 394.9 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1