Počet záznamov: 1  

Kuchynský odpad

  1. Názov Kuchynský odpad : ako sa vyhnúť pokute?
    Autorské údajeLenka Skalická
    Autor Skalická Lenka
    Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 10, č. jeseň (2016), s. 32-34. - Žilina : Direct press, 2016. ISSN 1337-0545
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 628.4/.6 - Hygiena miest
    Heslá odpad * reštaurácie * zariadenia stravovacie * ekológia * legislatíva * potraviny * tuky * oleje rastlinné
    AnotáciaZber a manipulácia biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu zo zariadení spoločného stravovania. Vymedzenie pojmu biologicky rozložiteľný kuchynský a reštauračný odpad. Povinnosti držiteľa odpadu. Zákazy pre prevádzkovateľa kuchyne. Povinnosti prevádzkovateľov pri nakladaní s biologicky rozložiteľným kuchynským a reštauračným odpadom. Manipulácia a spôsob odstraňovania tohto druhu odpadu.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2016: jar-zima

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.