Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. SYS0283313
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20240417075202.6
    100
      
    $a 20220425a2022łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Spätná väzba ako príležitosť na rozvoj a motiváciu $f Peter Seemann
    330
      
    $a Spätná väzba, hodnotenie, odmeňovanie a motivácia sú známe pojmy pre manažérov. Pre zamestnancov sú niekedy bolestivé. Možnosti motivácie zamestnanca.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0282940 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 16, č. jar (2022), s. 40-41 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2022
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006924 $a väzba spätná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002322 $a hodnotenie práce
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002321 $a hodnotenie pracovníkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003939 $a odmeňovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003492 $a motivácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003494 $a motivácia pracovná
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0044553 $a Seemann $b Peter $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20220425 $g AACR2
  2. SYS0037570
    LBL
      
    $$$$$nx^^j22$$$$$3^^45
    005
      
    20170623104512.5
    100
      
    $a 20110318asloy0103 ba0
    152
      
    $a AACR2 $b MDT
    250
      
    $a miera zamestnanosti
    675
      
    $a 331.5 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000120 $x Trh práce. Zamestnanosť
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20110318
    810
      
    $a Sivák Rudolf a kol. Slovník znalostnej ekonomiky, Bratislava: Sprint dva, 2011, s. 195 $b Vypočíta sa ako podiel pracujúcich na pracovnom potenciáli, čiže reálne využitie pracovného potenciálu. Udáva, koľko percent obyvateľov z pracovného potenciálu skutočne pracuje.
    836
      
    $d 20110318
    980
      
    $x H

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.