Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. SYSc005164
    LBL
      
    01565nam^^2200445^^^450
    005
      
    20221214074510.9
    010
      
    $a 80-225-0587-0
    100
      
    $a 19940715d 1994u 0sloy03 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Manažment kvality $f Michal Leščišin, Ján Macko
    205
      
    $a 2. vyd.
    210
      
    $a Bratislava $c EU $d 1994
    215
      
    $a 174 s.
    610
    1-
    $a kvalita výrobkov $9 eu_un_auth*h0003015
    610
    1-
    $a manažment $9 eu_un_auth*h0003188
    610
    1-
    $a normalizácia $9 eu_un_auth*h0003691
    610
    1-
    $a certifikácia $9 eu_un_auth*h0001440
    610
    1-
    $a skúšobníctvo štátne $9 eu_un_auth*h0005733
    610
    1-
    $a riadenie kvality $9 eu_un_auth*h0005411
    675
      
    $a 658.56 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000344 $x Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048950 $a Leščišin $b Michal $p EUBFPMKML $4 070 $T Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048995 $a Macko $b Ján $p EUBFPMKML $4 070 $T Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM
    712
    02
    $3 eu_un_auth*k0001141 $a Ekonomická univerzita v Bratislave $b Fakulta podnikového manažmentu $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19980306 $g AACR2
  2. SYS0090198
    LBL
      
    $$$$$nx^^a22$$$$$3^^45
    005
      
    20240103125958.3
    100
      
    $a 20240103asloy0103 ba0
    152
      
    $a AACR2
    200
    -1
    $a Simmons $b Emilee
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20240103
  3. SYS0090914
    LBL
      
    00000nx^^^22001813^^45
    005
      
    20240321121657.3
    100
      
    $a 20240321cczea0103 ba
    152
      
    $a AACR2
    230
      
    $a Štruktúrne zmeny v slovenskej ekonomike - predpoklad prechodu do vyššieho štádia rozvoja $h APVV-0750-11
    801
    -0
    $a SK $c 20240321
    980
      
    $x G

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.