Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. KASELYOVÁ, Bibiana - TKÁČ, Michal, ml. Design of Experiments in Truck Company. - Registrovaný: SCOPUS, Registrovaný: Web of Science. In Quality Innovation Prosperity. - Košice : Technická univerzita v Košiciach. ISSN 1335-1745, 2015, vol. 19, no. 1, pp. 45-58 online.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF470 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  2. STOVÍČEK, Filip. Implementation of Industry 4.0 Elements in Selected Service Sectors. In Current Trends in Business Administration 2025: Innovative Strategies and Sustainable Growth in the Energy Sector. Scientific Seminar. Current Trends in Business Administration 2025 : Innovative Strategies and Sustainable Growth in the Energy Sector. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2025. ISBN 978-80-225-5230-1, pp. 181-187. VEGA 1/0662/23.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené539.3 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  3. ŽEMLIČKOVÁ, Lýdia. Ohodnocovanie manažérskej spôsobilosti a jeho využívanie pri obsadzovaní manažérskych pozícií : diplomová práca. Školiteľ: Ján Porvazník. Bratislava, 2011. 101 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.6 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  4. 2001 ,č. 1-12. Práca a sociálna politika : odborno-metodický mesačník pre otázky zamestnanosti, trhu práce, sociálnych vecí a rodiny. Bratislava : Výskumný ústav práce, sociálnych vecí a rodiny, 2001. 1 zv. Mesačník. ISSN 1210-5643 [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    časopis

    časopis

  5. MATUŠOVIČ, Martin. Sustability of Food Safety Management in Slovakia. In Comenius Management Review : [International Scientific Journal]. - Bratislava : Faculty of Management Comenius University. ISSN 2585-8769, 2020, vol. 14, no. 2, pp. 4-9 online. VEGA 1/0708/20. 1/0708/20, VEGA, Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF559.8 KBverejne dostupné
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.