Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. ZALAI, Karol - KALAFUTOVÁ, Ľudmila - ŠNIRCOVÁ, Jana. Finančno-ekonomická analýza podniku. 5. vyd. Bratislava : Sprint vfra, 2007. 355 s. ISBN 978-80-89085-74-1. [Počet ex. : 10, z toho voľných 8, prezenčne 2]
  2. GAŠPIERIKOVÁ, M. - LACKOVÁ, Alica - VIDOVÁ, M. Používanie čistiacich a dezinfekčných prostriedkov v mäsovom priemysle. In Detergencia v sanitácii potravinárskeho priemyslu : zborník zo seminára : Modra, 1988. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1988, s. 38-40.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.