Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. VOLNÝ, Ivan. ISO 20000: získejte kontrolu. In Moderní řízení : měsíčník vydavatelství Economia. - Praha : Economia, 2010. ISSN 0026-8720, Leden 2010, roč. 45, č. 1, s. 46-48.
    článok

    článok

  2. JUM’A, Luay - ALKHODARY, Dina. Navigating the Industry 4.0 Frontier: Unveiling Perceived Risk and Cost Moderators in Technology Adoption. In E+M. Ekonomie a management : vědecký open access časopis. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2024. ISSN 1212-3609, 2024, roč. 27, č. 3, s. 53-71.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF1.1 MBverejne dostupné
    článok

    článok

  3. HAJDUOVÁ, Zuzana - ANDREJKOVIČ, Marek - BOSÁKOVÁ, Lucia. Nízkonákladová letecká spoločnosť a jej marketing. In Experimentálna mikroekonómia a jej aplikácia v marketingovom manažmente : zborník charakteru vedeckej monografie k vedeckému projektu VEGA č. 1/0493/08 v redakcii Vandy Lieskovej. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2876-4, s. 152-157. VEGA 1/0493/08. 1/0493/08, VEGA, Experimentálna mikroekonómia a jej aplikácia v marketingovom manažmente.
    článok

    článok

  4. ŠMEJKAL, Pavel - KLEINOVÁ, Michaela - ŠMÍRO, Vladimír. Nové trendy v brandingu: minimalismus a liquid design. In Marketing & komunikace. - Praha : Česká marketingová společnost, 2019. ISSN 1211-5622, 2019, roč. 29, č. 3, s. 10-11.
    článok

    článok

  5. CSÍKOSOVÁ, Adriana - JANOŠKOVÁ, Mária. Praktikum z marketingu. Recenzenti: Katarína Čulková, Ladislav Mixtaj. 1. vydanie. Košice : Technická univerzita v Košiciach, 2018. 83 s. ISBN 978-80-553-2759-4.
    kniha

    kniha

  6. OLEXOVÁ, Cecília. Zelené kompetencie – trend budúcnosti či realita súčasnosti? In Personálny a mzdový poradca podnikateľa. - Žilina : Poradca podnikateľa, 2025. ISSN 1335-1508, 2025, roč. 30, č. 1, s. 118-123.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené717.8 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.