Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. ŠPILOVÁ, Martina. Cukrovarníctvo v súčasných podmienkach. - Registrovaný: Web of Science. In Podnikanie a konkurencieschopnosť firiem 2010 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie organizovanej v rámci podujatí k 70. výročiu založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-2978-5, s. 452-455.
    článok

    článok

  2. REPISKÁ, Radka - GRISÁKOVÁ, Nora - ŠTETKA, Peter. Hierarchical Clustering of EU Countries Based on HDI and EPI Index. In EDAMBA 2021. International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. EDAMBA 2021 : International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-4930-1, pp. 420-430 online. VEGA 1/0646/20.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF784.5 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  3. 2016 ,č. 1-4. Kvalita a spoločenská zodpovednosť : Česko Slovenský odborný časopis. Žilina : Radovan Ďugel - DRaM, 2016. 4x ročne. ISSN 1335-9231 [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    časopis

    časopis

  4. GALLIKOVÁ, Andrea. Najnovšie trendy v tokoch PZI vo svetovom hospodárstve : diplomová práca. Škol. Tomáš Dudáš. Bratislava, 2010. 63 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce2.4 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  5. BOIKO, Yana. The Interpretation Module in the Framework of the Cognitive-Discursive Model of Diachronic Plurality in the Translation of Shakespeare’s Plays. In Topics in Linguistics. - Varšava : Sciendo, 2022. ISSN 2199-6504, 2022, vol. 23, issue 1, pp. 1-14.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF578.9 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  6. ONDROVÁ, Júlia - ÚRADNÍK, Michal. Vybrané aspekty ukladania a vymáhania miestnych daní a poplatkov. In Štát a právo : [vedecko-teoretický časopis]. - Banská Bystrica : BELIANUM, 2022. ISSN 2644-643X, 2022, roč. 9, č. 2-3, s. 156-174.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF472.3 KBverejne dostupné
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.