Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. TRNKA, Andrej. Analýza intervalov cenzurovaných dát o prežívaní pomocou dolovania dát. In Forum statisticum Slovacum : vedecký recenzovaný časopis Slovenskej štatistickej a demografickej spoločnosti. - Bratislava : Slovenská štatistická a demografická spoločnosť, 2015. ISSN 1336-7420, 2015, roč. 11, č. 4, s. 53-59.
    článok

    článok

  2. 2019 ,Č.. Fintech speciál [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
    časopis

    časopis

  3. BELKO, Marián. Charakter medzištátneho vyjednávania na pôde Rady Európskej únie. In Mezinárodní vztahy. - Praha : Ústav mezinárodních vztahů, 2009. ISSN 0323-1844, 2009, roč. 44, č. 1, s. 86-106.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF643 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  4.  

    WOODS, Thomas E. Krach : příčiny krize a nápravná opatření, která ji jen zhoršují. Přeložil: Aleš Drobek. Praha : Nakladatelství Dokořán, 2010. 222 s. edice PNK, svazek 4. ISBN 978-80-7363-273-1. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  5. Právny poradca : mesačník o pracovnom, občianskom, súdnom a ekonomickom práve, nemocenskom, zdravotnom a dôchodkovom poistení. Bratislava : Právny poradca. mesačník
    časopis

    časopis

  6. MIHALOVIČ, Matúš. Prognózovanie finančnej situácie podniku : dizertačná práca. Školiteľ: Silvia Megyesiová. Košice, 2017. 138 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha320.7 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce2.2 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  7. HANUS, Július et al. Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta Považská Bystrica na roky 2007-2013 (PHSR). Bratislava : AUREX, 2007. 79 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  8. FERENCZIOVÁ, Eliška. Regulácia prirodzených monopolov v SR : diplomová práca. Školiteľ: Ľubomír Strieška. Bratislava, 2011. 78 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce644.4 KBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.