Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta. Analýza zákazníka a konkurencie. In Nová ekonomika : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave = Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava scientific journal. - Nové Zámky : Secos, 2007. ISSN 1336-1732, December 2007, roč. 6, č. 4, s. 87-93. VEGA 1/2635/05. 1/2635/05, VEGA, Trh - ATESTT. Transformácia a reforma hospodárstva, harmonizácia s EÚ - analýza tovarových, ekonomických a sociálnych dôsledkov na trh tovarov.
    článok

    článok

  2. HLAVATÝ, Ivan. Ekodizajn v kontexte napĺňania cieľov ekologických politík Európskej únie - 1. časť. In Vedecké state Obchodnej fakulty 2018/2 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4566-2, s. 43-50 CD-ROM. VEGA 1/0543/18.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené157 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  3. 2019 ,č. 2. Finančný manažér : periodikum Slovenskej asociácie finančníkov (SAF). Bratislava : Slovenská asociácia finančníkov, 2019. ISSN 1335-5813 [Počet ex. : 2, z toho voľných 0, prezenčne 2]
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF2.4 MBverejne dostupné
    časopis

    časopis

  4. HANIČÁK, Ján. Možnosti a trendy prenosu dát : diplomová práca. Školiteľ: Peter Závodný. Bratislava, 2011. 76 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce722.7 KBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  5. MINKOVÁ, Nikola. Procesný prístup v manažmente podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Emília Papulová. Bratislava, 2015. 78 s.
    kniha

    kniha

  6. HUDEC, Miroslav. A Method for Managing Sentiments by Linguistic Term Sets and Fuzzified Databases. In SYM-OP-IS 2019 : Proceedings = Zbornik radova. - Belgrade : University of Belgrade. Faculty of Organizational Sciences, 2019. ISBN 978-86-7680-363-7, pp. 485-490 online. VEGA 1/0466/19.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené893.7 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.