Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. SITÁR, Peter. Digitálne meny a možnosti ich využitia v medzinárodnom podnikaní : bakalárska práca. Školiteľ: Tatiana Hlušková. Bratislava, 2022. 56 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.2 MBverejne dostupné
    kniha

    kniha

  2. 1998 ,č. 1-4. Historický časopis. Bratislava : Slovak Academic Press, 1998. 1 zv. štvrťročník. ISSN 0018-2575 [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    časopis

    časopis

  3. Vedecká konferencia doktorandov a mladých vedeckých pracovníkov. III. vedecká konferencia doktorandov a mladých vedeckých pracovníkov : zborník príspevkov z vedeckej konferencie Fakulty aplikovaných jazykov EU v Bratislave : Bratislava, 17. septembra 2012. Vedecký redaktor: Daniela Breveníková. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. CD-ROM [147 s., 11,515 AH]. ISBN 978-80-225-3600-4. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  4. BUKOVOVÁ, Sylvia. Podnikanie neziskových organizácií tretieho sektora v SR. In Ekonomika, financie a manažment podniku VI. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. - Bratislava : Fakulta podnikového manažmentu EU, 2012. ISBN 978-80-225-3500-7, s. [1-6]. VEGA 346.
    článok

    článok

  5. GAVUROVÁ, Beáta - KLEPÁKOVÁ, Adela. Vybrané aspekty adaptability modelu flexicurity na Slovensku. In Forum statisticum Slovacum : vedecký recenzovaný časopis Slovenskej štatistickej a demografickej spoločnosti. - Bratislava : Slovenská štatistická a demografická spoločnosť, 2013. ISSN 1336-7420, 2013, roč. 9, č. 4, s. 61-68.
    článok

    článok

  6. NAGYOVÁ, Réka. Význam a postavenie poznatkovo-intenzívnych služieb v znalostnej ekonomike : diplomová práca. Školiteľ: Dana Benešová. Bratislava, 2011. 109 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.1 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.