Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. 2012 ,č. 4. Logos Polytechnikos [elektronický zdroj]. Jihlava : Vysoká škola polytechnická, 2012. ISSN 1804-3682.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF2.6 MBverejne dostupné
    časopis

    časopis

  2. KOŠÚTOVÁ, Tatiana. Región Spiš a jeho tradičné a regionálne výrobky chránené na vnútornom trhu. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016. ISSN 1337-7493, 2016, roč. 9, č. 34, s. 160-170. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF342.4 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  3. PACHINGEROVÁ, Mária. Vínny turizmus na Slovensku. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2010. ISSN 1337-9313, 2010, roč. 2, č. 1-4, s. 71-77.
    článok

    článok

  4. ALFÖLDIOVÁ, Laura. Využívanie poznatkov behaviorálnej ekonómie pri ochrane životného prostredia : diplomová práca. Školiteľ: Roman Klimko. Bratislava, 2023. 50 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.2 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.