Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. BUČEK, Milan et al. Analýza podnikateľského prostredia a bariér absorpčnej schopnosti regiónov : záverečná správa za rok 2005. Bratislava, 2005. [60] s. SP 200280302 Úloha štátneho programu výskumu a vývoja. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  2. KITA, Jaroslav. Komplexnosť vo výučbe obchodu a marketingu v rámci univerzít vo Francúzsku. In Zborník vedeckých prác učiteľov OF. - Bratislava : Ekonomická univerzita, 1994, s. 41-53.
    článok

    článok

  3. PÚČIKOVÁ, Veronika. Proces výberu pracovníkov : diplomová práca. Školiteľ: Rudolf Gálik. Bratislava, 2013. 70 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha47.2 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Príloha131.4 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Príloha43.6 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Príloha1 MBz IP adresy EU po prihlásení
    Príloha77.2 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Príloha39.9 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Príloha52.2 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Príloha46.9 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Príloha40.6 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce2.4 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  4. BÚCIOVÁ, Zuzana. Talentmanažment v riadení ľudských zdrojov : diplomová práca. Školiteľ: Zuzana Joniaková. Bratislava, 2015. 95 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha185.9 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce1.3 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  5. KNOŠKOVÁ, Ľubica. Vplyv nových energetických štítkov na zmenu spotrebiteľského správania. In Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015. ISBN 978-80-225-4224-1, s. 58-63 CD-ROM. VEGA 1/0178/14. 1/0178/14, VEGA, Spoločná spotrebiteľská politika EU a jej uplatnenie v SR s dopadom na vzdelávanie spotrebiteľov.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF366.9 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.