Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545, 2018, roč. 12, č. jar, s. 70-71.
    článok

    článok

  2. TURČAN, Ciprián. Využitie možností Hobbesovej teórie v súčasných podnikateľských podmienkach. In Manažment podnikania a vecí verejných - dialógy : vedecko-odborný časopis Slovenskej akadémie manažmentu. - Bratislava : Slovenská akadémia manažmentu, 2015. ISSN 1337-0510, 2015, roč. 10, č. 27, s. 49-54.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.