Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. HREŠKOVÁ, Blanka. Certifikácia a audit v organizácii : diplomová práca. Školiteľ: Daniela Urblíková. Košice, 2014. 69 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.2 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  2. ČECHOVIČOVÁ, Adriána. Hodnotenie ponuky Slovenska ako turistickej destinácie. In Zborník z konferencie v Nových Zámkoch konanej 8. apríla 2011. - Nové Zámky : IN DESIGN, 2011. ISBN 978-80-970404-2-0, s. 22-28.
    článok

    článok

  3. MIKULCOVÁ, Katarína. Jedzme, aby sme žili. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2016. ISSN 1335-2008, 2016, roč. 21, č. 3, s. 14-15.
    článok

    článok

  4. BRZICA, Daneš. Koncept miest ako komplexných dynamických entít. In Paradigmy budúcich zmien v 21. storočí : adaptačné procesy - budúcnosť Európy a Slovenska. - Bratislava : Ekonomický ústav SAV, 2015. ISBN 978-80-7144-248-6, s. 137-146.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF390.8 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

  5. ŠTEFANŠICHOVÁ, Monika. Lokalizácia podniku a možnosti jej hodnotenia : bakalárska práca. Školiteľ: Milan Hutera. Bratislava, 2013. 45 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha

  6. HULIAKOVÁ, Zuzana - MUSOVÁ, Zdenka. Rozvojová pomoc Slovenska ako príspevok k trvalo udržateľnému rozvoju krajín tretieho sveta. In Finančná stabilita a udržateľný rast v Európskej únii: súčasný stav a perspektívy. Medzinárodná vedecká konferencia. Finančná stabilita a udržateľný rast v Európskej únii: súčasný stav a perspektívy : zborník príspevkov z [9. ročníka] medzinárodnej vedeckej konferencie : Banská Bystrica, 27. október 2015. - Banská Bystrica : Belianum, 2015. ISBN 978-80-557-1054-9, s. 1-6 [CD-ROM].
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF373.6 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.