Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. VESZPRÉMI SIROTKOVÁ, Anna. Application of Experience Gastronomy in Selected Hotels in Bratislava. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2017. ISSN 1337-9313, 2017, roč. 9, č. 2, s. 102-107 online. KEGA 027EU-4/2016.
    článok

    článok

  2. IVANIČOVÁ, Zlatica - BREZINA, Ivan - PEKÁR, Juraj. Prípadové štúdie z operačného výskumu. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 1999. 316 s. ISBN 80-225-1180-3. [Počet ex. : 5, z toho voľných 4, prezenčne 1]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.