Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Gastronómia digitálne. In InBiznis : časopis nielen pre podnikateľov. - Bratislava : Slovak Business Agency, 2023. ISSN 2644-562x, 2023, č. 1, s. 30-33.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené8.7 MBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  2. ČUNDERLÍK, Dušan - RYBÁROVÁ, Daniela. Podnikateľské riziko. 2. uprav. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2004. 385 s. ISBN 80-225-1939-1. [Počet ex. : 10, z toho voľných 9, prezenčne 1]
  3. ROSPUTINSKÝ, Peter. Praktikum z diplomatického práva a konzulárneho práva. 2. rozšírené a aktualizované vydanie. Bratislava : PAMIKO, 2017. 189 s. ISBN 978-80-85660-13-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  4. KARAS, Michal. The Hazard Model for European SMEs: Combining Accounting and Macroeconomic Variables. In Journal of Competitiveness : Scientific Journal from the Field of Management and Economics. - Zlín : Fakulta managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, 2022. ISSN 1804-1728, 2022, no. 3, pp. 76-92.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF538.9 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  5. SAKOVÁ, Viktória. Vplyv digitálnej transformácie na konkurencieschopnosť podniku : diplomová práca. Školiteľ: Jana Filanová. Bratislava, 2024. 64 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.9 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.