Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta. Attitudes and Opinions of Slovak Consumers Towards Functional Foods. In Commodity Science - Traditions and Actuality. International Scientific Conference. Commodity Science - Traditions and Actuality : Proceedings of Thirteen Scientific Conference with International Participation, Varna, (Bulgaria), October 18th - 19th, 2018. - Varna : Nauka i ikonomika, 2018. ISBN 978-954-21-0977-8, s. 106-112. VEGA 1/0670/16.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené617 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  2. WILSON, Nick - WRIGHT, Mike - KÁČER, Marek. The Equity Gap and Knowledge-Based Firms. - Registrovaný: Scopus. In Journal of corporate finance. - Amsterdam : Elsevier Science, 2018. ISSN 0929-1199, 2018, vol. 50, no. June, pp. 626-649.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené1.2 MBdostupné po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.