Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. HUTNÍK, Félix - ŠTANGA, Rudolf - TOMOVČÍK, Ján. Perspektívy trvalo udržateľného rozvoja potravinového hospodárstva na Slovensku. Bratislava : Prognostický ústav SAV, 2002. 67 s. Pracovné materiály, č. 8. ISSN 0862-9137. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  2.  

    BUČEK, Milan et al. Úvod. In UNIREG - Univerzity a ekonomický rozvoj regiónov. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4553-2, s. 5-8. APVV-14-0512.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené442.9 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.