Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. SYSp0046009
    LBL
      
    ^^^^^nx^^^22^^^^^^^^450^
    005
      
    20221214132012.8
    100
      
    $a 19980307csloy0103 ba
    150
      
    $a y
    152
      
    $a AACR2
    200
    -1
    $a Kollárová $b Eva
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19980307
  2.  

    SYS0251617
    LBL
      
    00000nas2-22--------450-
    005
      
    20190306101043.1
    011
      
    $a 1338-3272
    100
      
    $a 20150429d2019----m--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    110
      
    $a aza
    200
    1-
    $a Náš čas $e časopis Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre
    210
      
    $a Nitra $c Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre $d 2017
    461
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0200344 $1 200 1 $a Náš čas
    T85
      
    $x existuji fulltexy
  3. SYS0220267
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20221104112446.7
    100
      
    $a 20160706a2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Všetko o cukre
    330
      
    $a Ukončenie kvót na cukor v roku 2017 bude mať zásadný vplyv na celé európske cukrovarnícke odvetvie. Podľa názoru odborníkov by sa malo transformovať, najmä pokiaľ chce ostať konkurencieschopné. Cena cukru v Európe by mala zodpovedať svetovým cenám 400 až 450 eur za tonu.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0225069 $1 011 $a 1805-0549 $1 200 1 $a TaPmag $e tovar a predaj $v Č. 29 (5-6) (2016), s. 32-34 $1 210 $a Praha $c ATOZ Marketing Services $d 2016
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004895 $a priemysel cukrovarnícky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002047 $a Európa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť
    675
      
    $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20160706 $g AACR2

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.