Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. HARUMOVÁ, Anna - KOVÁČ, Branislav. Contributions to Other Capital Funds as the Form of Financing for Businesses Through Own Funds (Equity) - Legal, Accounting and Tax Aspect. In EDAMBA 2019. International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. EDAMBA 2019 : International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4704-8, pp. 279-290 online. VEGA 1/0007/19.
    článok

    článok

  2. Slovenské banky a ženy... In Bankovnictví : odborný měsíčník pro profesionální finance. - Praha : 4H production, 2019. ISSN 1212-4273, 2019, roč. 26, č. 7, s. 42-43.
    článok

    článok

  3. LUPTÁČIK, Mikuláš et al. Spracovateľský priemysel Slovenskej republiky: stav a perspektívy rozvoja : výskumná štúdia. Recenzenti: Ján Lešinský, Peter Magvaši. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. 59 s. [3,75 AH]. ISBN 978-80-225-4250-0.
  4. LAZIKOVÁ, Zuzana. Structure of Household Expenditures in Slovakia and Relations Between its Categories. In Acta regionalia et environmentalica : the scientific journal for regional and environmental sciences. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2018. ISSN 1336-5452, 2018, roč. 15, č. 2, pp. 43-50.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF389.6 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  5. 2020 ,Č. 4. Trendy v podnikání : vědecký časopis Fakulty ekonomické Západočeské univerzity v Plzni [elektronický zdroj]. Plzeň : Vydavatelství ZČU v Plzni, 2020. ISSN 1805-0603.
    časopis

    časopis

  6. ŠKVRNDA, František, ml. [Early Greek Ethics]. - Registrovaný: Web of Science. In Filozofia. - Bratislava : Filozofický ústav SAV, 2022. ISSN 0046-385X, 2022, roč. 77, č. 3, s. 222-225. Recenzia na: Early Greek Ethics / David Conan Wolfsdorf (ed.). - Oxford : Oxford University Press, 2020. - ISBN 978-0-19-875867-9.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF169.5 KBverejne dostupné
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.