Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Assessment of Impact and Quality of Research in Academic Environment: Current Challenges and Solutions. Conference. Assessment Of Impact and Quality of Research in Academic Environment: Current Challenges and Solutions : Book of Abstracts : REPESEA Final Project Conference. Editor: Anetta Čaplánová. 1st Edition. Yogyakarta : Universitas Islam Indonesia, 2019. 30 s. [1,5 AH]. CBHE 574092-EPP-2016-SK-EPPKA2-CBHE-JP (REPESEA). ISBN 978-602-450-408-3.
  2. ČAKANIŠIN, Adrián. The Economic Efficiency of Hotel Facilities in Slovak Republic During Multidimensional Crisis. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 1339-3081, 2024, roč. 17, č. 1, s. 11-21. VEGA 1/0271/23.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené442.9 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  3. DEÁKOVÁ, Stanislava - FOLTÍNOVÁ, Ľubica. Úloha minimálnej mzdy v novodobom systéme odmeňovania. In Ekonomika, financie a manažment podniku - rok 2020 : zborník vedeckých prác vydaný pri príležitosti 80. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave = Proceedings of Scientific Papers Issued to Mark the 80th Anniversary of the University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4749-9, s. 106-113 online. VEGA 1/0569/18 (50%), KEGA 025EU-4/2018 (50%).
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené435.3 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  4. PIATRA, Lukáš. Vzťahy s médiami a sociálne siete ako súčasť krízovej komunikácie. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2025. ISSN 1339-3081, 2025, roč. 18, č. 1, s. 77-86. KEGA 029EU-4/2022.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené846.5 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.