Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. POTUŽÁKOVÁ, Zuzana. Aktuální situace německého trhu práce a fenomén Kurzarbeit. In Acta academica karviniensia : vědecký recenzovaný časopis. - Karviná : Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta, 2011. ISSN 1212-415X, 2011, č. 3, s. 78-90.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF207.3 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  2. 2022 ,č. 3-4. Vodohospodársky spravodajca : dvojmesačník pre vodné hospodárstvo a životné prostredie. Bratislava : Združenie zamestnávateľov vo vodnom hospodárstve, 2022. ISSN 0322-886X [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF3.2 MBverejne dostupné
    Vodohospodársky spravodajca

    časopis

  3. BARTOŠ, Adam. Vývoj zamestnanosti a kvalifikačnej štruktúry pracovníkov v poľnohospodárstve SR. In Zhodnotenie efektívnosti financovania projektov na podporu rozvoja podnikania a faktory zvyšovania výkonnosti poľnohospodárskych podnikov : recenzovaný zborník vedeckých prác. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4315-6, s. 139-143. VEGA 1/0128/15. 1/0128/15, VEGA, Faktory zvyšovania výkonnosti poľnohospodárskych podnikov vo väzbe na rozvoj vidieka a zabezpečenie primeranej potravinovej sebestačnosti.
    článok

    článok

  4. ROUČ, Vít. Význam Nikaraguy v geopolitickém posilovaní Ruska v latinskoamerické oblasti. In Politické vedy : časopis pre politológiu, najnovšie dejiny, medzinárodné vzťahy, bezpečnostné štúdiá. - Banská Bystrica : Belianum, 2024. ISSN 1335-2741, 2024, roč. 27, č. 1, s. 63-78.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF335.2 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  5. JUROVČÍKOVÁ, Jana. Základné charakteristiky účtovného systému Austrálie : diplomová práca. Školiteľ: Vladimír Surový. Bratislava, 2014. 61 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce682.5 KBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.