Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Knowledge of Slovak Consumers about Functional Foods - Preliminary Study. In Towaroznawcze Problemy Jakości. - Radom : University of Technology and Humanities in Radom. ISSN 1733-747X, 2016, no. 2, pp. 11-18. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    článok

    článok

  2. SCHVANDTNEROVÁ, Lenka. Ruská menšina v Lotyšsku a Estónsku a jej sociálno-ekonomické postavenie v premenách času : diplomová práca. Školiteľ: Boris Dziura. Bratislava, 2023. 95 s.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.4 MBz IP adresy EU po prihlásení
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.