Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. LÖRINCZI, František et al. Hypoventilation Training – History and Development of an Untraditional Training Method. In Slovak Journal of Sport Science. - Banská Bystrica : Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici, 2024. ISSN 2453-7659, 2024, roč. 9, č. 2, s. 84-100.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF499.4 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  2. Ilosciowe i jakosciowe metody badania rynku : pomiar i jego skutecznosc. Poznan : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, 2006. 237 s. Zeszyty naukowe, 71. ISBN 978-83-7417-169-4. ISSN 1641-2168. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. NOVACKÁ, Ľudmila - FRASCH, Alexander. Key Changes in Charter Air Transport on Slovak Market. In Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism. International Scientific Conference. Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism : Proceedings of the 6th International Scientific Conference, October 17 - 18, 2019 (Mojmírovce, Slovak Republic). - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019. ISBN 978-80-225-4646-1, pp. 332-340 CD-ROM.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené402 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  4. SMUTKA, Luboš - ABRHÁM, Josef. The Impact of the Russian Import Ban on EU Agrarian Exports. In Agricultural Economics. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2022. ISSN 1805-9295, 2022, vol. 68, no. 2, s. 39-49.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF545.2 KBverejne dostupné
    článok

    článok

  5. The Current Issues of Business : Proceedings of Scientific Papers. Helena Majdúchová et al. ; editors: Dana Hrušovská, Mária Kmety Barteková, Mária Trúchliková, Monika Raková. 1st Edition. České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2021. 132 s. [9,6 AH]. ISBN 978-80-7556-093-3.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené1.6 MBdostupné po prihlásení

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.