Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. 1984 ,č. 1-12 + príl. 1-4. Finance a úvěr. Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1984. 1 zv. mesačník [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    časopis

    časopis

  2. 1993 ,no.1-2 + spec. issue. Hitotsubashi journal of economics. Tokyo : Hitotsubashi University, 1993. 1 zv. bez periodicity. ISSN 0018-280X [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    časopis

    časopis

  3. 2018 ,č. 64-83. Hospodárske noviny. Bratislava : MAFRA Slovakia, 2018. denník. ISSN 1335-4701. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    časopis

    časopis

  4. 1985 ,no. 1-3. Journal of the Royal Statistical Society. Series B. Methodological. London : Royal Statistical Society, 1985. 1 zv. 3x ročne. ISSN 0035-9246 [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    časopis

    časopis

  5. 2021 ,č. 1-4. Medzinárodné vzťahy : vedecký časopis pre medzinárodné politické, ekonomické, kultúrne a právne vzťahy. Bratislava : Fakulta medzinárodných vzťahov EU, 2021. 2x ročne. ISSN 1336-1562 [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    časopis

    časopis

  6. POLÁČKOVÁ, Hana. Štátna podpora predaja domácej produkcie na vidieku ako zdroj rozvoja vidieka a komunitného života. In Trh práce, dôchodková politika a sociálne podnikanie - realita a výzvy : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019. ISBN 978-80-225-4669-0, s. 95-100.
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené104.4 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

  7. GÁŠPÁROVÁ, Eva. Životné minimum od 1. júla 2017. In Personálny a mzdový poradca podnikateľa. - Žilina : Poradca podnikateľa, 2017. ISSN 1335-1508, 2017, č. 12-13, s. 42-49.
    článok

    článok

  8. 2008 ,no. 530-533. The Economic journal : the journal of the Royal Economic Society. London : Royal Economic Society, 2008. 8x ročne. ISSN 0013-0133 [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    časopis

    časopis


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.