Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. MACLEMORE PRITCHETT, Betty - PRITCHETT, Thomas K. - SCHOELL, William F. Instructor's Resource Manual for Schoell and Guiltinan Marketing : Contemporary Concepts and Practices. 5. ed. Boston : Allyn and Bacon, 1992. 409 s. ISBN 0-205-13173-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  2.  

    SCHOELL, William F. - GUILTINAN, Joseph P. - MACLEMORE PRITCHETT, Betty. Marketing : Contemporary Concepts and Practices. 5. ed. Boston : Allyn and Bacon, 1992. 781 s. ISBN 0-205-13151-4. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  3.  

    SCHOELL, William F. - GUILTINAN, Joseph P. Marketing : Contemporary Concepts and Practices. 3. ed. Boston : Allyn and Bacon, 1988. 762 s. ISBN 0-205-10596-3. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4.  

    SCHOELL, William F. - GUILTINAN, Joseph P. Marketing : Contemporary Concepts and Practices. 4. ed. Boston : Allyn and Bacon, 1990. 790 s. Annotated Instructor's Edition. ISBN 0-205-12072-5. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  5. ŠÚBERTOVÁ, Elena. Podnikanie v slovenskom agropotravinárstve. In Ekonomika, management a inovace v chemickém a potravinářském průmyslu. Mezinárodní vědecká konference. Ekonomika, management a inovace v chemickém a potravinářském průmyslu : sborník mezinárodní vědecké konference : Praha, 9.-10.11.2017. - Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2018. ISBN 978-80-7592-014-0, s. 129-138 online. VEGA 1/0709/15 (30 %), VEGA 1/0128/15 (20 %), VEGA 1/0586/18 (50 %). 1/0709/15, VEGA, Zhodnotenie efektívnosti financovania projektov na podporu rozvoja podnikania novozaložených i etablovaných aktívnych malých a stredných podnikov v SR.
    článok

    článok

  6. FISHER, Caroline M. - PRITCHETT, Thomas K. - SCHOELL, William F. Study Guide for Marketing : Contemporary Concepts and Practices . 3. ed. Boston : Allyn and Bacon, 1988. 333 s. ISBN 0-205-10573-4. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.