Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. MATUŠOVIČOVÁ, Monika - PAVLIKOVÁ, Marta. Manažment ľudských zdrojov. Recenzenti: Viera Čihovská, Dávid Lupták. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. 180 s. [11,29 AH]. ISBN 978-80-225-4712-3. [Počet ex. : 12, z toho voľných 9, prezenčne 3]
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Obsah+titulný list3 MBz IP adresy SEK po prihlásení
    kniha

    kniha

  2. FECENKO, Jozef. Nekonečné rady : (číselné, funkcionálne, maticové). Recenzenti: Ľudovít Pinda, Ján Buša. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2017. online [78 s., 3,67 AH]. ISBN 978-80-225-4387-3.
    Nekonečné rady

    elektronická kniha

  3. KUBRANOVÁ, Magdaléna. Platobná politika a platobné služby. Recenzenti: Elena Fetisovová, Lukáš Ďurana. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2017. e-kniha [112 s., 8,22 AH]. VEGA 1/0066/17. ISBN 978-80-225-4476-4.
    Platobná politika a platobné služby

    elektronická kniha

  4. BUKOVOVÁ, Sylvia - GAJDOVÁ, Denisa - KOVALEV, Andrej. Podnikanie v malých a stredných podnikoch : vybrané problémy. Recenzenti: Viera Marková, Gabriela Dubcová. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019. 252 s. [13,18 AH]. VEGA 1/0569/18. ISBN 978-80-225-4610-2. [Počet ex. : 13, z toho voľných 10, prezenčne 2]
    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Obsah+titulný list4 MBz IP adresy SEK po prihlásení
    kniha

    kniha

  5. BELIČKOVÁ, Kornélia - BELKOVICSOVÁ, Daša - SKÝPALOVÁ, Miroslava. Rozpočtová teória a politika : pomôcka k seminárom. Recenzenti: Erika Neubauerová, Lukáš Baňacký. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021. 238 s. [10,956 AH]. ISBN 978-80-225-4851-9. [Počet ex. : 12, z toho voľných 9, prezenčne 2]
    kniha

    kniha

  6. ŠTEFANCOVÁ, Viera. Úvod do sociológie. Recenzenti: František Škvrnda, Ľudmila Mistríková. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2017. online [124 s., 7,11 AH]. ISBN 978-80-225-4373-6.
    Úvod do sociológie

    elektronická kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.