Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. SYS0256624
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20200113143557.3
    035
      
    $a 9a835142-0b5e-4536-91eb-1781113bb866
    100
      
    $a 20190623d2019łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Determinanty kredibility centrálnej banky v rýchlo sa rozvíjajúcich krajinách $e bakalárska práca $f Richard Macúš $g školiteľ: Daniel Dujava
    210
      
    $a Bratislava $d 2019
    215
      
    $a 70 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0075437 $a Macúš $b Richard $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0027403 $a Dujava $b Daniel $p EUBFNHKET $4 727 $T Katedra ekonómie FNH
    712
    02
    $3 eu_un_auth*k0001232 $a Národohospodárska fakulta EU $b Katedra ekonómie $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20190623 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
  2. SYS0281472
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502074401.7
    035
      
    $a 453278 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20220124d2021łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng $d slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Digitalizácia ako hnacia sila urýchlenia implementácie cirkulárnej ekonomiky $f Milan Oreský
    301
      
    $a VEGA 1/0587/19
    330
      
    $a Cirkulárna ekonomika a Priemysel 4.0. Hlavné princípy a ich implementácia v cirkulárnej ekonomike. Priemysel 4.0 a digitálne technológie Priemyslu 4.0. Analýza trendov podľa životného cyklu technológie (Technology Life Cycle).
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0281431 $1 010 $a 978-80-225-4892-2 $1 200 1 $a Kruh sa uzatvára. Cirkulárna ekonomika očami mladých výskumníkov a state skúsených vedcov $e zborník vedeckých statí z riešenia vedeckého projektu VEGA č. 1/0587/19 $f zborník z príspevkov riešiteľov projektu zostavil: Milan Oreský $g recenzenti/Reviewers: Eva Hanuláková, Peter Drábik $v S. 85-101 online $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2021 $1 215 $a 132 s. [9,65 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0063802 $a Oreský $b Milan $4 340 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0020252 $a Hanuláková $b Eva $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0070870 $a Drábik $b Peter $4 675
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0074137 $a hospodárstvo obehové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001691 $a digitalizácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0066606 $a priemysel 4.0
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001924 $a efektívnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001525 $a cyklus výrobku životný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005043 $a produktivita
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0063802 $a Oreský $b Milan $p EUBOBFKMA $4 070 $9 100 $f 1956- $T Katedra marketingu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20220124 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
  3.  

    SYS0098560
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20231011125326.1
    100
      
    $a 20090722a2009łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a F & B $f Magdaléna Maceášiková
    330
      
    $a Food & Beverage - oddelenie reštaurácie a baru - v hoteli. Identifikácia cieľovej skupiny ako prvotný krok k dobrému fungovaniu hotelovej reštaurácie a baru. Riadenie hotelovej reštaurácie. Organizácia práce. Jedálny lístok - menu. Kvalitná obsluha a systémy obsluhy. Room service. Správne stolovanie. Čaro atmosféry.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0164684 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 3, č. 3 (2009), s. 34-38 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2009
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003188 $a manažment
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004150 $a personál
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007321 $a zamestnanci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007368 $a zákazníci
    675
      
    $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0024721 $a Maceášiková $b Magdaléna $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20090722 $g AACR2
  4. SYS0063788
    005
      
    20230201093854.7
    100
      
    $a 20110411asloy0103 ba
    152
      
    $a AACR2
    200
    -1
    $a Hulin $b Adam
    801
    -0
    $c 20160626 $a SK $b BA004

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.