Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. SYS0245507
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20180614143706.3
    100
      
    $a 20180614a2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Akadémia hoteliera $e Keď je majiteľ prekážkou $f Iveta Pupišová
    330
      
    $a Tak, ako komunikuje majiteľ s manažérom či riaditeľom, tak sa rozpráva jeho zamestnanec s hosťom. Kopíruje jeho správanie. Napäté vzťahy medzi majiteľom a jeho personálom, či nepríjemný majiteľ, nie sú nikdy tajomstvom ani vnútornou záležitosťou hotela, ale sa premietajú do vzťahov s kientelou a ničia atmosféru celého podniku. Príklady z praxe.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0245488 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 12, č. leto (2018), s. 34-35 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2018
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002369 $a hotely
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005404 $a riadenie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005436 $a riaditelia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003185 $a manažéri
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0057280 $a vlastníci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005502 $a rozhodovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0002243 $a vedenie ľudí
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006936 $a vedenie podniku
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0062050 $a Pupišová $b Iveta $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180614 $g AACR2
  2. SYS0241232
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20180319091720.0
    100
      
    $a 20180319a2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Akadémia hoteliera: Jarné upratovanie $f Iveta Pupišová
    330
      
    $a Problematika čistoty a vône hotelového zariadenia. Používanie profesionálnych prípravkov na upratovanie. Pekne ustlaná posteľ, kvalita paplónov a vankúšov. Vôňa a hudba, alebo zmyslový marketing. Dôležitý systém upratovania nastavený do detailov. Udržiavane hygieny vo wellness.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0241196 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 12, č. jar (2018), s. 34-35 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2018
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002369 $a hotely
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002396 $a hygiena
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003211 $a marketing
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0062050 $a Pupišová $b Iveta $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180319 $g AACR2
  3. SYS0247885
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20180925144334.0
    100
      
    $a 20180925a2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Ako dnes dovolenkujú seniori? $f Alžbeta Capková
    330
      
    $a Charakteristika dnešných seniorov. Seniori organizovaní v Jednote dôchodcov na Slovensku. Jednodňové autobusové výlety dotované sociálnymi oddeleniami miestnych úradov. Pobyty pre seniorov. Liečebné a wellness pobyty ponúkané Konfederáciou odborových zväzov v spolupráci so spoločnosťou Sorea. Ako je to v zahraničí - v Českej republike a v Maďarsku. Časopisy a portály určené seniorom.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0247831 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 12, č. jeseň (2018), s. 50-51 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2018
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005662 $a seniori
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001872 $a dôchodcovia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001862 $a dovolenka
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005574 $a ruch cestovný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004504 $a pomoc štátna
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001858 $a dotácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004023 $a organizácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0041171 $a stránky webové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003144 $a Maďarsko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001544 $a Česko
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0002757 $a Capková $b Alžbeta $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180925 $g AACR2
  4. SYS0245506
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20180614142346.1
    100
      
    $a 20180614a2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Digitálne trendy hýbu hotelovým svetom $f Radka Lachová
    330
      
    $a Príklady využívania moderných technológií v hoteloch vo svete. Výhody automatizácie. Chatbot, online check-in alebo automatizovaný upsell. Nový nastupujúci trend v hotelierstve - samoobslužné kiosky (self check-in). Integrovaná platobná brána. Automatizácia v hotelových izbách. Využitie Business Intelligence systémov. Cieľom moderných riešení v hotelierstve nie je nahradiť ľudskosť, ale ju podporiť.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0245488 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 12, č. leto (2018), s. 28-32 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2018
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002369 $a hotely
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001165 $a automatizácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006433 $a technológie informačné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006434 $a technológie komunikačné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0038306 $a business intelligence
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0071617 $a Lachová $b Radka $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180614 $g AACR2
  5. SYS0241255
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20180319151137.8
    100
      
    $a 20180319a2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Folks Food Truck $e profesionálny street food vychádzajúci zo slovenskej kuchyne $f Iveta Hricková
    330
      
    $a Na street food sa už dávno nepozerá ako na nudné a nezdravé jedlá, ktoré sa nemôžu porovnávať s kvalitnou gastronómiou. Dôkazom je prvá hviezdička Michelin, ktorú v roku 2016 dostal Chan Hon Meng so svojím pouličným stánkom špecializujúcim sa na predaj pečených kurčiat. Touto cestou sa vydal aj Tomáš Tejbus bývalý šéfkuchár z hotela Kempinski na Štrbskom Plese. Ako funguje profesionálna kuchyňa na štyroch kolesách. Rešpekt k slovenskej gastronómii.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0241196 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 12, č. jar (2018), s. 72-77 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2018
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0061114 $a vozidlá motorové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004803 $a predaj ambulantný
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0070150 $a Hricková $b Iveta $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180319 $g AACR2
  6. SYS0241231
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20180319090354.2
    100
      
    $a 20180319a2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Je flexibilita sexy, alebo otázkou prežitia? $f Tatiana Orglerová
    330
      
    $a Tri zásadné trendy pracovného trhu v súčasnosti - demografia, digitalizácia, robotizácia a umelá inteligencia a inovačná kultúra. Zmeny v miere nezamestnanosti. Skrytý potenciál zamestnancov vo veku 50+. Automatizácia a digitalizácia v hotelierstve. Inovačná kultúra a jej komunikácia smerom von. Inovácie v získavaní nových pracovníkov.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0241196 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 12, č. jar (2018), s. 28-32 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2018
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006628 $a trh práce
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007321 $a zamestnanci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004696 $a práca personálna
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003546 $a nábor pracovníkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002488 $a inovácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001691 $a digitalizácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002526 $a internet
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0070147 $a Orglerová $b Tatiana $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180319 $g AACR2
  7. SYS0083988
    LBL
      
    $$$$$nx^^a22$$$$$3^^45
    005
      
    20220224084334.4
    100
      
    $a 20220224asloy0103 ba0
    106
      
    $a 0
    152
      
    $a AACR2
    200
    -1
    $a Klepoch $b Martin
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20220224
  8. SYS0247869
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20180925094900.7
    100
      
    $a 20180925a2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Pre bezpečnosť vašich hostí $f Miloš Böhmer
    330
      
    $a Problematika požiarnej signalizácie v dvoch kritických priestoroch hotela - v kuchyni a izbách. Vyhláška Ministerstva vnútra SR č. 94/2004 Z. z., ktorou sa ustanovujú technické požiadavky na protipožiarnu bezpečnosť pri výstavbe a pri užívaní stavieb v znení neskorších predpisov. Analýza rizík. Protipožiarna ochrana v kuchyni a v hotelých izbách. Komplexné riešenia. Hlavné príčiny vzniku požiaru v hoteli. Časté chyby pri prevádzkovaní požiarnej signalizácie.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0247831 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 12, č. jeseň (2018), s. 28-32 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2018
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002369 $a hotely
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001254 $a bezpečnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004615 $a požiare
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003892 $a ochrana požiarna
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0058095 $a Böhmer $b Miloš $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180925 $g AACR2
  9. SYS0241234
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20180319093536.4
    100
      
    $a 20180319a2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Revenue a yield manažment $f Radim Beneš
    330
      
    $a USA kolískou revenue a yield manažmentu (RYM). Odštartovanie uplatňovania RYM v leteckom priemysle. Implementácia RYM v hotelovom priemysle - v hotelovom reťazci Marriot International. Predaj hotelovej izby v správnom čase správnemu klientovi za správnu cenu. Práca RYM tímu na čele so skúseným revenue manažérom.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0241196 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 12, č. jar (2018), s. 36-37 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2018
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002369 $a hotely
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003188 $a manažment
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003185 $a manažéri
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007101 $a výnosy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007501 $a zisk
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006560 $a tímy pracovné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004797 $a predaj
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0019388 $a Beneš $b Radim $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180319 $g AACR2
  10. SYS0241250
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20180319132327.2
    100
      
    $a 20180319a2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov $f Lea Lisá, Vojto Artz
    330
      
    $a Rozhovor s prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov o problémoch slovenskej gastronómie, nedostatku kvalifikovaných kuchárov, cukrárov, o nepostačujúcom vybavení kuchýň, o gastronomickej kultúre Slovenska, o odbornom vzdelávaní, o význame duálneho vzdelávania mladých, o motivácii pracovníkov a o plánoch na poste prezidenta SZKC.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0241196 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 12, č. jar (2018), s. 70-71 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2018
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007321 $a zamestnanci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003006 $a kvalifikácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0059749 $a vzdelávanie duálne
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006257 $a školy stredné odborné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004023 $a organizácie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0049076 $a Lisá $b Lea $4 470
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0070149 $a Artz $b Vojto $4 460
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180319 $g AACR2

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.