Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. MÁLIKOVÁ, Veronika. Externé public relations : diplomová práca. Školiteľ: Júlia Lipianska. Bratislava, 2018. 65 s.
    kniha

    kniha

  2. GERŠIOVÁ, Dominika. Externé public relations vo vybranej firme : diplomová práca. Školiteľ: Júlia Lipianska. Bratislava, 2017. 68 s.
    kniha

    kniha

  3. ORESKÝ, Milan. Finančná a ekonomická analýza obchodného podniku. Recenzenti: Júlia Lipianska, Dávid Lupták. 1. vydanie. Bratislava : Wolters Kluwer, 2017. 198 s. [10,97 AH]. Ekonómia. ISBN 978-80-8168-763-1. [Počet ex. : 26, z toho voľných 20, prezenčne 3]
  4. HUDEKOVÁ, Simona. Interné public relations : diplomová práca. Školiteľ: Júlia Lipianska. Bratislava, 2018. 62 s.
    kniha

    kniha

  5. ADAMUŠČINOVÁ, Katarína. Interné public relations vo vybranej firme : diplomová práca. Školiteľ: Júlia Lipianska. Bratislava, 2017. 55 s.
    kniha

    kniha

  6. JERGA, Patrik. Public relations vo vybranej firme : diplomová práca. Školiteľ: Júlia Lipianska. Bratislava, 2018. 70 s.
    kniha

    kniha

  7. MIKLOŠÍK, Andrej et al. Reflection of Embedded Knowledge Culture in Communication of Australian Companies. - Registrovaný: Scopus. In Knowledge Management Research & Practice. - Abingdon : Taylor & Francis. ISSN 1477-8238, 2019, vol. 17, no. 2, pp. 172-181 online.
    článok

    článok

  8. ŠUPÁK, Juraj. Sponzoring ako súčasť marketingu športu : dizertačná práca. Školiteľ: Júlia Lipianska. Bratislava, 2017. 166 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  9. BUŠEK, Lukáš. Sponzoring - významný nástroj marketingovej komunikácie : diplomová práca. Školiteľ: Júlia Lipianska. Bratislava, 2018. 61 s.
    kniha

    kniha

  10. MIKLOŠÍK, Andrej et al. A Framework for Constructing Optimisation Models to Increase the Visibility of Organizations' Information in Search Engines. - Registrovaný: Scopus. In Information Research : an International Electronic Journal. - Borås : University of Borås. ISSN 1368-1613, 2019, vol. 24, no. 1, pp. [1-13].
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.