Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. BELLOVÁ, Jana. Ekonomické a právní aspekty řešení obezity ve světě. In Studia Iuridica Cassoviensia. - Košice : Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, 2019. ISSN 1339-3995, 2019, roč. 7, č. 2, s. 12-21.
    článok

    článok

  2. HRAŠKOVÁ, Dagmar. Elektronická stravovacia karta. In Práce a mzdy bez chýb, pokút a penále. - Žilina : Poradca, 2018. ISSN 1337-060X, 2018, roč. 13, č. 3-4, s. 57-59.
    článok

    článok

  3. RYGLOVÁ, Kateřina - PERUTHOVÁ, Astrida. Hodnocení kvality venkovských destinací v České republice návštěvníky. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 0139-8660, 2018, roč. 51, č. 3, s. 154-158.
    článok

    článok

  4. RAPACZ, Andrzej - GRYZSEL, Piotr. Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska. In Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2019. ISSN 0139-8660, 2019, roč. 52, č. 1, s. 4-13.
    článok

    článok

  5. KROŠLÁKOVÁ, Monika - GÁLL, Jozef. Medzinárodný obchod so službami cestovného ruchu v EÚ – historické a súčasné perspektívy. In Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018. Konferencia. Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018 : zborník príspevkov z konferencie, 3. 5. 2018, Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4508-2, s. 85-96 CD-ROM.
    článok

    článok

  6. LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta - KRNÁČOVÁ, Paulína. Organic Food in Slovak Social Catering Facilities. In Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych. - Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019. ISBN 978-83-7789-594-8, s. 155-163. VEGA 1/0543/18.
    článok

    článok

  7. KRAMÁROVÁ, Zlatica. Raňajkový špeciál : raňajky sú váš spojenec. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2020. ISSN 1337-0545, 2020, roč. 14, č. jar, s. 22-29, 32-35.
    článok

    článok

  8. Slovenská republika v číslach 2017. Bratislava : Štatistický úrad Slovenskej republiky, 2017. 73 s. ISBN 978-80-8121-549-0.
    elektronická kniha

    elektronická kniha

  9. VANKOVÁ, Lucia. Stravovanie zamestnancov ako daňový výdavok. In Dane a účtovníctvo v praxi : mesačník plný informácií z oblasti daní, práva a účtovníctva. - Bratislava : Wolters Kluwer, 2018. ISSN 1335-7034, 2018, roč. 23, č. 7-8, s. 2-11.
    článok

    článok

  10. MINKOVÁ, Ľuboslava. Zvýšenie súm stravného pri tuzemskej pracovnej ceste a jeho dosah v praxi. In Personálny a mzdový poradca podnikateľa. - Žilina : Poradca podnikateľa, 2018. ISSN 1335-1508, 2018, č. 11, s. 8-17.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.