Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. SYS0139537
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20161109101921.2
    100
      
    $a 20110926d2011łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Agregátne modely spotreby Slovenskej republiky $e diplomová práca $f Katarína Kávová $g školiteľ: Rastislav Jurga
    210
      
    $a Košice $d 2011
    215
      
    $a 74 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0032754 $a Kávová $b Katarína $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048720 $a Jurga $b Rastislav $p EUBPHFKIM $4 727 $T Katedra hospodárskej informatiky a matematiky PHF
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0000964 $a Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach $b Katedra hospodárskej informatiky a matematiky $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20110926 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
  2. SYSr026624
    LBL
      
    ^^^^^naa^^2200253^^^450^
    005
      
    20230602074018.1
    100
      
    $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Databázy potravín - súčasné problémy a riešenia. 1
    330
      
    $a Databázy potravín patria medzi závažné pramene, ktoré používajú odborníci pracujúci v takýchto oblastiach ako je obchod s potravinami, kontrola potravín, výskum výživy a oblasť zdravia. Zdroje na rozvoj získavania údajov. Nedostatočnosť údajov v databázach o zložení potravín. Náklady pre výrobcov potravín. Vládne náklady. Uvádzanie hodnôt komponentov do potravín.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*s121425 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 42, č. 1 (1997), s. 11-12 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 1997
    610
    1-
    $a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572
    610
    1-
    $a potravinárstvo $9 eu_un_auth*h0004571
    610
    1-
    $a báza dát $9 eu_un_auth*h0001242
    610
    1-
    $a informácie $9 eu_un_auth*h0002460
    610
    1-
    $a FAO
    675
      
    $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2
  3. SYSr027317
    LBL
      
    ^^^^^naa^^2200265^^^450^
    005
      
    20230602073925.9
    100
      
    $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Databázy potravín - súčasné problémy a riešenia. 2
    330
      
    $a Pokračovanie článku z č.1/1997. Význam údajov o zložení potravín. Potravinové identifikátory. Nutričné identifikátory. Prameň popisov. Údaje o kvalite ukazovateľov. Obrázky potravín - znázornenia. Priority na zlepšenie zloženia potravín.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*s121425 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 42, č. 2 (1997), s. 38-39 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 1997
    610
    1-
    $a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572
    610
    1-
    $a potravinárstvo $9 eu_un_auth*h0004571
    610
    1-
    $a báza dát $9 eu_un_auth*h0001242
    610
    1-
    $a kódy $9 eu_un_auth*h0002946
    610
    1-
    $a informácie $9 eu_un_auth*h0002460
    610
    1-
    $a zdroje informácií $9 eu_un_auth*h0007471
    675
      
    $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2
  4. SYS0246334
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20180712090550.4
    100
      
    $a 20180712a2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Dosahy krízových javov na trh s nehnuteľnosťami a nástroje ich prekonávania $d Impacts of Crisis Phenomena on the Real Estate Market and Tools that Help Overcome them $f Daniela Nemcová, Valéria Michalová
    330
      
    $a Vplyv a porovnanie krízových javov na trh s nehnuteľnosťami v Spojených štátoch, európskych krajinách a na Slovensku, ako aj skúmanie ekonomických nástrojov, ktoré krajinám pomáhajú prekonať krízový stav.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0246208 $1 011 $a 1337-7493 $1 200 1 $a Studia commercialia Bratislavensia $e Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava $e vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave $v Roč. 11, č. 1 (2018), s. 52-74 $1 210 $a Bratislava $c Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave $d 2018
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003643 $a nehnuteľnosti
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006601 $a trhy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006635 $a trh svetový
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002047 $a Európa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006732 $a USA
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002964 $a kríza
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002969 $a kríza hospodárska
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001083 $a analýza komparatívna
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0041295 $a Nemcová $b Daniela $4 070 $f 1963-
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0049045 $a Michalová $b Valéria $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180712 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
  5. SYSr026625
    LBL
      
    ^^^^^naa^^2200325^^^450^
    005
      
    20230602074007.1
    100
      
    $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Kontrola potravín v štátoch EÚ $f J. Golian
    330
      
    $a Kontrola potravín v členských krajinách EÚ je upravená národnými zákonmi a národnými orgánmi na kontrolu potravín. Kontrola potravín bola upravená smernicou Rady 93/99 EEC z 29. okt. 1993. Príklad kontroly potravín vo V. Británii, Francúzsku a Švédsku.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*s121425 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 42, č. 1 (1997), s. 13 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 1997
    610
    1-
    $a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572
    610
    1-
    $a potravinárstvo $9 eu_un_auth*h0004571
    610
    1-
    $a kontrola $9 eu_un_auth*h0002863
    610
    1-
    $a hygiena $9 eu_un_auth*h0002396
    610
    1-
    $a kvalita $9 eu_un_auth*h0003009
    610
    1-
    $a Európska únia $9 eu_un_auth*h0002048
    610
    1-
    $a smernice $9 eu_un_auth*h0005778
    610
    1-
    $a Veľká Británia $9 eu_un_auth*h0006954
    610
    1-
    $a Francúzsko $9 eu_un_auth*h0002195
    610
    1-
    $a Švédsko $9 eu_un_auth*h0006379
    675
      
    $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo
    700
    -1
    $a Golian $b J. $3 eu_un_auth*p0011236 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2
  6. SYS0176486
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20230227115201.4
    010
      
    $a 5-9228-0164-3
    100
      
    $a 20130924d2004łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a rus
    102
      
    $a RU
    200
    1-
    $a Kuľtura tolerantnosti $e opyt diplomatii dlja rešenija sovremennych upravlenčeskich problem $e učebnoje posobije
    210
      
    $a Moskva $c Moskovskij gosudarstvennyj institut meždunarodnych otnošenij (Universitet) $d 2004
    215
      
    $a 301 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001694 $a diplomacia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0005869 $a vzťahy medzinárodné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006571 $a tolerancia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004439 $a politika medzinárodná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0002241 $a zvyklosti kultúrne
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004102 $a paradigma
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002827 $a koncepcie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004234 $a pluralizmus
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002496 $a inštitúcie verejnoprávne
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003547 $a náboženstvo
    675
      
    $a 327 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000052 $x Medzinárodná politika. Medzinárodné politické vzťahy. Svetová politika. Zahraničná politika
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20130924 $g AACR2
  7. SYSr027190
    LBL
      
    01704naa^^2200337^^^450
    005
      
    20230602073937.4
    100
      
    $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania $f Vincent Sniščák
    330
      
    $a Výskum v oblasti systémov spoločného stravovania. Zameranie výskumu na hodnotenie kvalitatívnej úrovne systémov spoločného stravovania (školský a závodný). Negatívne črty ich terajšieho stavu. Možný prínos zahraničných firiem na jeho zlepšenie. Úroveň spoločného stravovania z aspektu napĺňania výživových potrieb zákazníkov. Hodnotenie kvalifikačnej úrovne pracovníkov. Výsledky výskumu.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*s121425 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 42, č. 2 (1997), s. 31-33 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 1997
    610
    1-
    $a výskum $9 eu_un_auth*h0007184
    610
    1-
    $a stravovanie spoločné $9 eu_un_auth*h0006040
    610
    1-
    $a stravovanie školské $9 eu_un_auth*h0006041
    610
    1-
    $a stravovanie zamestnancov $9 eu_un_auth*0072304
    610
    1-
    $a kvalifikácia $9 eu_un_auth*h0003006
    610
    1-
    $a pracovníci prevádzkoví $9 eu_un_auth*h0004648
    610
    1-
    $a pracovníci riadiaci $9 eu_un_auth*h0004649
    675
      
    $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048764 $a Sniščák $b Vincent $p EUBOBFKSC $4 070 $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2
  8. SYS0215844
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20231013091841.8
    100
      
    $a 20160504a2016łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Liečba akútneho stavu $f Jaroslav Hinšt, Tatiana Vavrová, Tomáš Drucker
    330
      
    $a Rozhovor s bývalým generálnym riaditeľom Slovenskej pošty a súčasným ministrom zdravotníctva Tomášom Druckerom. T. Drucker - držiteľ ocenenia najrešpektovanejší slovenský CEO. V čom môžu pomôcť skúsenosti z pošty v novej pozícii. Aký je typ manažéra. Manažment očakávaní. Zmeny v zdravotníctve.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0276895 $1 011 $a 1338-2527 $1 200 1 $a Forbes $v Roč. 6, č. Máj (2016), s. 20-22 $1 210 $a Nitra $c Barecz & Conrad Media $d 2016
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003185 $a manažéri
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003188 $a manažment
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005404 $a riadenie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004562 $a pošty
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007462 $a zdravotníctvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003375 $a ministerstvá
    675
      
    $a 65.012.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000299 $x Technika a metódy riadenia. Riadenie. Vedenie. Autorita
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0049888 $a Hinšt $b Jaroslav $4 470
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0025606 $a Vavrová $b Tatiana $4 470
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0062357 $a Drucker $b Tomáš $4 460
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20160504 $g AACR2
  9. SYSr030882
    LBL
      
    ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^
    005
      
    20230602073914.2
    100
      
    $a 19980331a1997 m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Mlieko a mliečne výrobky vo výžive obyvateľstva $f Ján Chabada
    330
      
    $a Význam mlieka a mliekarenských výrobkov pre zdravý vývoj človeka. Mlieko ako potravina. Široký sortiment mliekarenských výrobkov. Potravinársky kódex. Mlieko a mliekarenské výrobky rozdeľujeme: konzumné mlieko, maslo, kyslomliečne výrobky, smotany, tvaroh, syry, mrazené mliečne výrobky, výrobky z ovčieho a kozieho mlieka.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*s121425 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 42, č. 3 (1997), s. 53-55 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 1997
    610
    1-
    $a mlieko $9 eu_un_auth*h0003380
    610
    1-
    $a priemysel mliekarský $9 eu_un_auth*h0004913
    610
    1-
    $a výživa $9 eu_un_auth*h0007244
    610
    1-
    $a zdravie $9 eu_un_auth*h0007461
    610
    1-
    $a sortiment tovaru $9 eu_un_auth*h0005810
    675
      
    $a 636/639 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000283 $x Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo
    700
    -1
    $a Chabada $b Ján $3 eu_un_auth*p0049153 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19980331 $g AACR2
  10. SYS0238981
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502094344.0
    100
      
    $a 20180119d2017łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Náklady na prevod remitencií z Veľkej Británie v kontexte ostatnej finančnej krízy $f Eva Rievajová, Andrej Přívara
    301
      
    $a VEGA 1/0001/16
    330
      
    $a Analýza nákladov spojených s prevodom peňažných prostriedkov z Veľkej Británie do desiatich rozvojových krajín.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0246726 $1 011 $a 1805-0638 $1 200 1 $a Grant Journal $b elektronický zdroj $e vědecký časopis $d Grant Journal: Peer-Reviewed Scientific Journal $z eng $v Roč. 6, č. 2 (2017), s. 59-64 online $1 210 $a Hradec Králové $c MAGNANIMITAS $d 2017
    541
    1-
    $a Costs of Transferring Remittances from Great Britain in the Context of Another Financial Crisis
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006954 $a Veľká Británia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002955 $a krajiny rozvojové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0036805 $a remitencie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004875 $a prevod bankový
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003353 $a migrácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0058320 $a aktíva finančné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003562 $a náklady
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029237 $a Rievajová $b Eva $p EUBFNHKSR $4 070 $9 50 $f 1951- $T Katedra sociálneho rozvoja a práce NHF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0030169 $a Přívara $b Andrej $p EUBFNHKSR $4 070 $9 50 $f 1983- $T Katedra sociálneho rozvoja a práce NHF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20180119 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.