Vytlačiť
1. Planning and control for food and beverage operations
Názov | Planning and control for food and beverage operations |
---|---|
Autorské údaje | Jack D. Ninemeier |
Autor | Ninemeier Jack D. |
Vydavateľské údaje | Lansing : American Hotel & Lodging Educational Institute , 2004. - xiv, 490 s. |
Vydanie | 6th ed. |
ISBN | 0-86612-262-1 , 978-0-86612-262-7 |
Druh dokumentu | učebnice |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | potraviny * kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * plánovanie * kontrola * pohostinstvo * stravovanie spoločné * služby obyvateľstvu * hotely * reštaurácie * riadenie * rozpočty * náklady * zisk * nákup * skladovanie * produkcia * kalkulácia * príjmy * náklady práce |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 2, z toho voľných 1, prezenčne 1 |
Signatúra | 821343, 821344 |