Vytlačiť
1. Preprava nestálych potravín
Názov | Preprava nestálych potravín |
---|---|
Autorské údaje | Emanuel Godál |
Autor | Godál Emanuel |
Zdrojový dokument | Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 12, č. 3 (2008), s. 24-26. - Bratislava : SON MEDIA, 2008. ISSN 1335-9266 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 641/642 - Potraviny a jedlá |
Heslá | potraviny * preprava * doprava * prostriedky dopravné * normy |
Anotácia | Charakteristika izotermického dopravného alebo prepravného prostriedku. Skúšanie a kontrola dopravných a prepravných prostriedkov určených na prepravu rýchlo pokaziteľných potravín. Certifikačný štítok osvedčujúci, že dopravný alebo prepravný prostriedok vyhovuje stanoveným požiadavkám. Meranie teploty pri preprave rýchlo skaziteľných potravín. Základné požiadavky na prístroje na zaznamenávanie teploty. Príslušné normy. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2008: 1-12 + 2 príl. |