Vytlačiť
1. Reštaurácia
| Názov | Reštaurácia |
|---|---|
| Autorské údaje | Eva Blažková, Zlatica Kramárová |
| Autor | Blažková Eva |
| Spoluautori | Kramárová Zlatica |
| Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 6 (2009), s. 30-36. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545 |
| Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
| Jazyk dokumentu | slovenčina |
| Krajina vydania | Slovenská republika |
| Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
| Heslá | reštaurácie * zariadenia stravovacie * služby * gastronómia * personál * zamestnanci * marketing * kvalita * zákazníci |
| Anotácia | Personál v reštauračnom zariadení. Problematika fluktuácie zamestnancov. Dispozičné riešenie reštaurácie. Niekoľko zásad úspešnej reštaurácie. Tematické reštaurácie. Profesionálne vybavenie reštaurácie. Kvalitná kuchyňa. Denné menu. Marketingová podpora. Úskalia reštauračného biznisu. |
| Báza dát | ČLÁNKY |
| Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
| Čísla | 2009: 1-6 |