Vytlačiť
1. Vývojové trendy balenia potravín
Názov | Vývojové trendy balenia potravín |
---|---|
Súbežný názov | Developmental trends in food packaging |
Autorské údaje | Igor Kačeňák, K. Surówka, G. Jaworska, A. Dandár |
Autor | Kačeňák Igor EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Spoluautori | Surówka K. |
Jaworska G. | |
Dandár A. | |
Zdrojový dokument | Nové trendy v potravinárstve : zborník vedeckých prác. S. 55-61. - Bratislava : Nakladateľstvo STU v Bratislave, 2010. ISBN 978-80-227-3398-4 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 621.798 - Balenie a obalová technika |
Heslá | obaly * technika obalová * modernizácia * automatizácia * technológie nové * označovanie tovarov * kódy čiarové * potraviny |
Anotácia | Moderné metódy balenia. Vákuové balenie a balenie v inertnom plyne. Aseptický spôsob balenia. Aktívne a inteligentné balenie. Metódy balenia vo vývoji. Rádiofrekvenčná identifikácia - RFID. Automatizácia baliaceho procesu. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E10 01307-001, kópia plného textu |