Vytlačiť
1. Eco-labelling: achieving European "Flower Mark" certification at the Kalsa Hotel
| Názov | Eco-labelling: achieving European "Flower Mark" certification at the Kalsa Hotel |
|---|---|
| Autorské údaje | Ľudmila Novacká |
| Autor | Novacká Ľudmila EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
| Zdrojový dokument | International case studies for hospitality and tourism management students and trainees, Volume 2. S. 47-51. - Iasi : editura Tehnopress, 2011. ISBN 978-973-702-848-8 |
| Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
| Jazyk dokumentu | angličtina |
| Krajina vydania | Rumunsko |
| Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
| Heslá | hotelierstvo * hotely * riadenie * certifikáty * marketing mix |
| Anotácia | Situovanie hotela Kalsa. Manažment hotela Kalsa - využitie marketing-mixu. Riadenie hotela a ochrana životného prostredia, trvalo udržateľný rozvoj. Ocenenie hotela Kalsa. Ocenenie certifikátom European Flower Mark. |
| Kategória EPC | Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) |
| Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
| Archív EPC | E11 00751-001, kópia plného textu |