Vytlačiť
1. Food quality and food quality marks from the consumers point of view in the condition of Slovakia and the Czech Republic
Názov | Food quality and food quality marks from the consumers point of view in the condition of Slovakia and the Czech Republic |
---|---|
Súbežný názov | Vnímanie kvality potravín a značiek kvality spotrebiteľom v podmienkach slovenského a českého trhu |
Autorské údaje | Lucia Vilhanová, Ľudmila Nagyová, Jana Stávková |
Autor | Vilhanová Lucia |
Spoluautori | Nagyová Ľudmila |
Stávková Jana | |
Zdrojový dokument | Acta oeconomica et informatica : vedecký časopis pre ekonomiku a informatiku v poľnohospodárstve. Roč. 14, č. 1 (2011), s. 25-29. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2011. ISSN 1335-2571 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 366 - Spotrebiteľ a jeho problémy |
Heslá | poľnohospodárstvo * potravinárstvo * produkty * značky kvality * značky výrobkov * spotrebitelia * správanie spotrebiteľa * Slovensko * Česko |
Anotácia | Realizovaný prieskum poukázal na nutnosť realizácie podporných aktivít s cieľom zvýšiť vedomosť spotrebiteľov o výrobkoch nesúcich značku kvality, najmä v prípade SR a taktiež podnietiť záujem zákazníkov o kúpu výrobkov označených značkou kvality. Národné programy podpory poľnohospodárskych produktov a potravín a ich prínos. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Zväzky | 2011: 1-2 |