Vytlačiť
1. Modifikované tuky pre výrobky mäsového priemyslu
Názov | Modifikované tuky pre výrobky mäsového priemyslu |
---|---|
Autorské údaje | J. Hojerová, A. Wunderová, Alica Lacková |
Autor | Hojerová J. |
Spoluautori | Wunderová A. |
Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |
Zdrojový dokument | Zborník z vedeckej konferencie pri príležitosti 45. výročia založenia Katedry chémie a technológie sacharidov a potravín : Bratislava, 14.-15. júna 1989. S. 260-262. - Bratislava : Chemickotechnologická fakulta SVŠT v Bratislave, 1989 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E00 01377-001, kópia plného textu |