Vytlačiť
1. Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov
Názov | Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov |
---|---|
Autorské údaje | J. Jajcay, A. Wunderová, Alica Lacková |
Autor | Jajcay J. |
Spoluautori | Wunderová A. |
Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |
Zdrojový dokument | Aromatické látky v poživatinách : zborník referátov z 9. celoštátneho sympózia : Banská Bystrica, 28.2.-1.3.1989. S. 95-100. - Bratislava : Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 1989 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Kategória EPC | Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E00 01378-001, kópia plného textu |